Tilbud!

Skoreol 102x36x60 cm konstrueret træ sonoma-eg

Original price was: 690 kr..Current price is: 420 kr..

Få styr på dine sko med vores elegante skoreol i konstrueret træ i sonoma-eg. Opbevar op til 12 par sko på en pladsbesparende måde.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800859924582 Kategori:

Skab en velorganiseret og stilfuld entré med vores smukke skoreol i konstrueret træ i sonoma eg-finish. Denne skoreol er ikke bare et praktisk opbevaringsmøbel, det er også et æstetisk tiltalende element, der vil bringe en touch af elegance til dit hjem.

Med dimensionerne 102x36x60 cm har denne skoreol rigelig plads til at opbevare dine sko på en organiseret og pladsbesparende måde. Dens solidt konstruerede trækonstruktion gør den robust og holdbar, så du kan have glæde af den i mange år fremover.

Den smukke sonoma eg-finish tilføjer varme og stil til enhver indretning, hvilket gør denne skoreol til et tidløst møbel, der passer ind i enhver hjemmets indretningsstil. De glatte overflader og rene linjer skaber et minimalistisk udtryk, der passer perfekt til en moderne livsstil.

Med denne skoreol kan du endelig sige farvel til rod og velkommen til orden i din entré. Lad dine sko få en dedikeret plads, så du altid kan finde dem hurtigt og nemt, når du er på vej ud ad døren. Skab en velkommen atmosfære allerede fra din entré med vores elegante og praktiske skoreol i konstrueret træ. Gør dit hjem til et rum, der udstråler stil og organisation med dette flotte møbel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skoreol 102x36x60 cm konstrueret træ sonoma-eg”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.