SPINDER DESIGN School skoreol, m. 2 hylder – sort stål (118×20,5)

1.839 kr.

Optimer din entré med SPINDER DESIGN School skoreol. Stilfuld, funktionel og pladsbesparende løsning i sort stål med 2 hylder. Gør entréen til et stilfuldt rum.

Køb her

Varenummer (SKU): 6722600200228938 Kategori:

SPINDER DESIGN School skoreolen er et elegant og praktisk tilbehør til dit hjem. Med sit stilfulde design og høje kvalitet vil denne skoreol være en perfekt løsning til opbevaring af dine sko.

Med sine to hylder i sort stål giver denne skoreol dig mulighed for at organisere dine sko på en stilfuld måde. De slanke linjer og det minimalistiske design gør skoreolen velegnet til enhver indretning, og den vil tilføre et moderne touch til dit hjem.

Skoreolen måler 118×20,5 cm, hvilket gør den rummelig nok til at opbevare flere sko, samtidig med at den ikke optager for meget plads. Den er nem at montere på væggen, så du kan have dine sko organiseret og lettilgængelige.

Med SPINDER DESIGN School skoreolen kan du skabe en ordentlig og stilfuld opbevaringsløsning til dine sko, samtidig med at du tilføjer et æstetisk element til dit hjem. Lad din indretning skinne med denne elegante skoreol fra Spinder Design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SPINDER DESIGN School skoreol, m. 2 hylder – sort stål (118×20,5)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.